Необработени статииКак да направим добра реклама на своя бизнес


"Картината е на стойност хиляда думи". Почти всеки знае, че информацията, но няма кой Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна знае другата половина на това твърдение? Другата половина ще бъдат представени в последната стъпка от Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна тази статия. Когато става дума за реклама на бизнеса ви, има три прости правила да се спазват при изграждането на рекламата и една критична решение, че трябва да се направи, за да направи реклама, че най-ефективни. С подходящия вид реклама, както и решението как Реклама Варна Реклама Варна да се направи тази реклама най-ефективни, трябва да Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна получи задоволителна възвръщаемост на инвестициите си. Разбира се, ако някой е да Реклама Варна Реклама Варна се гарантира добри резултати за повечето реклами, те ще бъдат по-добре правата или те ще бъдат извън строя за нула време. В тази статия, нека разгледаме четирите стъпки на всеки бизнес собственик трябва да се изправят, за да представят своите продукти или услуги на своите целеви пазар.

Трудност: Средна
Инструкции

Нещата ще трябва:
Целеви пазар за реклама на вашия продукт
Щедро рекламния бюджет
Няколко възможности за реклама дисплея
телефонен номер, електронен адрес и името Реклама Варна Реклама Варна на фирмата
Стъпка
1

Реклама днес следва Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна основните критерии за бизнес ще бъдат създадени, независимо дали рекламата се появява в печат, телевизия, Реклама Варна Реклама Варна радио и интернет. В тази Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна стъпка ние се стремим да отговорим на въпроса "Кой си ти?" Първата стъпка е проектирането реклама с участието на Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна името на вашия бизнес в големите шрифт или логото си на "марка", че името или логото върху съзнанието на хората като ранчо марки добитъка си. Колкото повече хора се види, че името или логото, или и двете, през целия ден, седмица, месец Реклама Варна Реклама Варна и година, толкова по-вероятно те ще мислят за себе си, когато те се Реклама Варна Реклама Варна Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна нуждаят, че продукт или услуга. Вземете например изображения сме били изложени Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна на: Големият балон с горещ въздух (Remax), златната дъга (McDonalds) или зелен Реклама Варна Реклама Варна гущер гущер (GEICO). На следващо място, мисля, на търговски наименования: Google, Xerox, IBM, Starbucks, Кока Реклама Варна Реклама Варна Кола. Всеки един от тези Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна рекламодатели все още реклама, въпреки че те вече са лидери в своята област. Може да не сте им бюджет, но с право "АД, можете да получите известност Реклама Варна Реклама Варна във вашата конкретна област на концентрация.
Стъпка
2

В тази стъпка, въпросът трябва да се отговори е: "Как Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна мога да се свържа с вас?" Следващата стъпка при вземането на добра реклама, освен казвам името на вашия бизнес или с логото е да се даде един телефонен номер. Бихте не сте съгласни, че освен ако не предложи телефонен номер, на възможностите на хората ще знаят как да се свържем Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна с Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна Вас ще бъде строго ограничено? Това е също така, когато маркирате един лесен сайт, за да се Реклама Варна Реклама Варна помни, когато на целевия пазар сте постигане може да Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна бъде в колата си и не Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна може да напише Реклама Варна Реклама Варна нещо надолу. Уверете се, във вашия случай, да се покаже вашият телефонен номер е начин хората ще си спомнят вас или вашия номер лесно. Например, вашият телефонен номер може да бъде Реклама Варна Реклама Варна 1-800-да-Help. Вашият сайт може Реклама Варна Реклама Варна да се 1800GETHELP.COM Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна че засилва лекота на контакт с вас, да не говорим ви помогне да определите каква реклама източник на вашите клиенти използват Реклама Варна Реклама Варна за достигнат. Сайтът само домейн струва около десет долара, но може конкретно да се прави само за една форма на търговия, като по радиото.
Стъпка
3

Третият момент, след отговора "Кой си ти" и "как мога да стигна," е "Какво ми предлагате?" Това е мястото, където можете да обжалва пред някой, във формат, който е прост, но информативни. Не би Вие се съгласявате, Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна че историята и зает рекламите, които роди и изключите? Реклама Варна Реклама Варна Тези типове реклами са за хора заседание в пастите за офиси чака своя страна си в стола. Що се отнася до хора в коли, обяви, че е Реклама Варна Реклама Варна твърде многословен Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна на "Билборд" е загуба на пари. В акростих, KISS, тук важи както ние се стремим да го прости. Адвокатът, който Реклама Варна Реклама Варна рекламира телесна повреда, само трябва да зададем въпроса, "пострадало при инцидент?" Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна Тогава там е името и телефонния номер. Те са измазани цели автобуси и билбордове. Помислете какво можете да зададете Вашите потенциален клиент, че ще ги искате да се обадите или да посетите вашия бизнес. Този призив за действие ще завишена подтикват хората да реагират, и това е, което се стремят да са от вашата обява, не е ли?
Стъпка
4

Последният и най-важните от тези стъпки, за да Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна направи добра Реклама Варна Реклама Варна реклама е да се прецени колко сте готови да инвестират за да получите вашата реклама в лицата и Реклама Варна Реклама Варна ръцете на хората, ако купони са на разположение. Има традиционни формати, като телевизионните и радио реклами, билбордове, пряка Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна пощенска реклама и циркулярни писма. Има рекламни артикули, като химикалки, чай ризи, приспособления, за да раздават. Има интернет реклама, печатни медии като реклами на хранителни стоки каруца или се Реклама Варна Реклама Варна регистрирайте лента или филм ръководство. Можете Реклама Варна Реклама Варна дори да обвиват колата си с винил обвивка и хората ще го видите, когато Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна карам наоколо. Има много начини да се рекламира и в тези трудни икономически Реклама Варна Реклама Варна времена, селективен реклама Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна изисква получаване на добра възвръщаемост на инвестицията си чрез получаване на максимален брой импресии за парите си. Това Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна ще определи дали наистина искате хората да мислят за вас вашата конкретна оферта продукт или услуга в даден момент, или за предпочитане, преди те да мислят за своя конкурент. Ако трябва някъде скъп, скъп на заведения и ресторанти и се изсипва обяда си пари в реклама.
Стъпка
5

Обещах да Реклама Варна Реклама Варна ви дам другата Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна половина на изложението от въвеждането на статията. "Картината е на стойност хиляда Реклама Варна Реклама Варна думи, но реалността е на стойност хиляда снимки." Реалността, че хората трябва да се сблъскват, Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна когато те гледам от бизнеса не е само, че те ще получат продукта, който се продават, а по-скоро начина, по който им служеше и полагат грижи за тях след продажбата, независимо Реклама Варна Реклама Варна дали те купили един Рекламна агенция Варна Рекламна агенция Варна от вашите продукти или стотици. Това е начина, по който изгради лоялност и Реклама Варна Реклама Варна дългосрочни отношения с всеки клиент.Допълнителни тагове

Реклами

коментари


polezno-info.com - Полезни рецепти, съвети за кухнята, Вкусни и евтини рецепти
dograma-plovdiv.com - Фирма за pvc и al дограма Пловдив
dograma-sofia.net - pvc и al дограма София
dograma-varna - онлайн магазин за Дограма във Варна
laptop-plovdiv.com - Лаптопи Пловдив
laptopvarna.com - Лаптопи Варна
laptop-sofia.com - Лаптопи София
reklama-plovdiv.net - реклама Пловдив
reklama-sofia.net - реклама София
reklama-varna.net - реклама Варна
uslugi-plovdiv.com - Услуги Пловдив
uslugi-sofia.net - Услуги София
uslugi-varna.com - Услуги Варна